باقیمانده آفت کش ها در مواد غذایی

باقیمانده آفت کش ها در مواد غذایی باقیمانده آفت کش ها در مواد غذایی نیمه عمر آنها، تأثیر روشهای فرآوری در حذف آنها، اثرات مضر آنها بر سلامتی انسان زهرا صادقی (کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی، علوم پزشکی تهران) انواع آفت کش ها آفت کشها بر پایه ویژگی های متنوعی دسته بندی می […]
http://dlvr.it/SMtsgy

نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

سرویس های وبلاگی ایمنی و بهداشت

مسمومیت بالینی ارگانوفسفره و کاربامات ها

مروری بر چالش های بهداشتی در مقابله با بحران اپیدمی ویروس کرونا (COVID-19)