کنترل میکروبیولوژی مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

کنترل میکروبیولوژی مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی کنترل میکروبیولوژی مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی فرمت: PDF   تعداد صفحات: 64 فهرست: بخش اول: خلاصه روش های آزمون  آزمایشگاه کنترل میکروبیولوژی فرآورده های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی بر اساس استانداردها و منابع حاضر قوانین شروع کار اساس آزمون شمارش یک نوع باکتری خاص در […]
http://dlvr.it/SMsrhF

نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

سرویس های وبلاگی ایمنی و بهداشت

کورکومین به عنوان مکمل درمان کووید-19: مروری بر مکانیسم ها

کلر و گندزدایی آب