کنترل میکروبیولوژی مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
کنترل میکروبیولوژی مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی کنترل میکروبیولوژی مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی فرمت: PDF تعداد صفحات: 64 فهرست: بخش اول: خلاصه روش های آزمون آزمایشگاه کنترل میکروبیولوژی فرآورده های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی بر اساس استانداردها و منابع حاضر قوانین شروع کار اساس آزمون شمارش یک نوع باکتری خاص در […]
http://dlvr.it/SMsrhF
http://dlvr.it/SMsrhF
نظرات
ارسال یک نظر