کنترل میکروبی مواد غذایی

کنترل میکروبی مواد غذایی کنترل میکروبی مواد غذایی فرمت: Pdf   تعداد صفحات: 71 اسید بنزوئیک و پارابن ها: بنزوات در مواد غذایی اسیدی به طور معمول به عنوان بازدارنده کپک ها و مخمرها عمل می کنند. برای رفع مشکل فعالیت ضد میکروبی اسیدهای بنزوئیک به تغییرات pH را رفع کنیم از نمک های پاراهیدروکسی بنزوئیک […]
http://dlvr.it/SP1zVc

نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

سرویس های وبلاگی ایمنی و بهداشت

مسمومیت بالینی ارگانوفسفره و کاربامات ها

مروری بر چالش های بهداشتی در مقابله با بحران اپیدمی ویروس کرونا (COVID-19)