بررسی میزان سرب و کادمیوم برنج های ایرانی و وارداتی

بررسی میزان سرب و کادمیوم برنج های ایرانی و وارداتیبررسی میزان سرب و کادمیوم برنج های ایرانی و وارداتی بررسی میزان سرب و کادمیوم برنج های ایرانی و وارداتی فرمت: Word   تعداد صفحات: 8 مقدمه: آلودگی محصولات غذایی از جمله برنج به فلزات سنگین موجب نگرانی هایی برای انسان شده است. با توجه به این نکته که برنج از پرمصرف ترین اقلام در جیره […]

این نوشته اولین بار در سایت تخصصی دانشجویان بهداشت حرفه ای. پدیدار شد.



source https://acgih.ir/%d8%a8%d8%b1%d8%b1%d8%b3%db%8c-%d9%85%db%8c%d8%b2%d8%a7%d9%86-%d8%b3%d8%b1%d8%a8-%d9%88-%da%a9%d8%a7%d8%af%d9%85%db%8c%d9%88%d9%85-%d8%a8%d8%b1%d9%86%d8%ac-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%a7%db%8c%d8%b1%d8%a7/

نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

سرویس های وبلاگی ایمنی و بهداشت

کورکومین به عنوان مکمل درمان کووید-19: مروری بر مکانیسم ها

کلر و گندزدایی آب