بررسی نگرش دانشجویان واحد علوم پزشکی دانشگاه آزاد در خصوص ایمنی و بهداشت مواد غذایی

بررسی نگرش دانشجویان واحد علوم پزشکی دانشگاه آزاد در خصوص ایمنی و بهداشت مواد غذاییبررسی نگرش دانشجویان واحد علوم پزشکی دانشگاه آزاد در خصوص ایمنی و بهداشت مواد غذایی چکیده: زمینه: با توجه به اهمیت مواد غذایی سالم و با کیفیت بالا برای انسان، کنترل آلودگی مهمترین نکته برای کارکنان سالم است. هدف: جهت تعیین نگرش دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران به سمت امنیت غذایی. مواد و روش […]

این نوشته اولین بار در سایت تخصصی دانشجویان بهداشت حرفه ای. پدیدار شد.



source https://acgih.ir/%d8%a8%d8%b1%d8%b1%d8%b3%db%8c-%d9%86%da%af%d8%b1%d8%b4-%d8%af%d8%a7%d9%86%d8%b4%d8%ac%d9%88%db%8c%d8%a7%d9%86-%d9%88%d8%a7%d8%ad%d8%af-%d8%b9%d9%84%d9%88%d9%85-%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c-%d8%af/

نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

سرویس های وبلاگی ایمنی و بهداشت

کورکومین به عنوان مکمل درمان کووید-19: مروری بر مکانیسم ها

کلر و گندزدایی آب