سیستم های مدرن بهداشتی در صنعت کترینگ

دانلود سیستم های مدرن بهداشتی در صنعت کترینگ دانلود سیستم های مدرن بهداشتی در صنعت کترینگ فرمت: Pdf   تعداد صفحات: 199 نویسندگان: دکتر مریم میرلوحی (استادیار علوم و صنایع غذایی، دانشکده تغذیه و علوم غذایی) دکتر زهرا اسفندیاری (دکترای تخصصی علوم و صنایع غذایی، معاونت غذا و دارو) فصل اول: مقدمات ایمنی غذا مراکز کترینگ […]
http://dlvr.it/SMWp5H

نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

سرویس های وبلاگی ایمنی و بهداشت

کورکومین به عنوان مکمل درمان کووید-19: مروری بر مکانیسم ها

کلر و گندزدایی آب