بهداشت قصابی و مرغ و ماهی فروشی

بهداشت قصابی و مرغ و ماهی فروشی بهداشت قصابی و مرغ و ماهی فروشی (موازین بهداشتی در مراکز عرضه گوشت) فرمت: PPT   تعداد صفحات: 61 مقدمه: وجود پروتئین در زنجیره مواد غذایی انسان بسیار ضروریست این گروه از مواد غذایی، وظیفه ساخت و ساز و ترمیم بافتها و بهبود آسیب دیدگی ها و زخم ها […]
http://dlvr.it/SMLcw2

نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

سرویس های وبلاگی ایمنی و بهداشت

کورکومین به عنوان مکمل درمان کووید-19: مروری بر مکانیسم ها

کلر و گندزدایی آب