سوالات دکترای علوم و مهندسی صنایع غذایی با پاسخ تشریحی

سوالات دکترای علوم و مهندسی صنایع غذایی با پاسخ تشریحی سوالات دکترای علوم و مهندسی صنایع غذایی با پاسخ تشریحی فرمت: pdf  تعداد صفحات: 448 فهرست: فصل ۱: میکروبیولوژی صنعتی فصل ۲: خواص فیزیکی مواد غذایی فصل ۳: روش های نوین آزمایشگاهی فصل ۴: انتقال جرم و حرارت در صنایع غذای فصل ۵: شیمی مواد […]


http://dlvr.it/TNmzyb

نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

سرویس های وبلاگی ایمنی و بهداشت

مسمومیت بالینی ارگانوفسفره و کاربامات ها

پرستاری داخلی و جراحی چشم