ایمنی در آشپزخانه های صنعتی

ایمنی در آشپزخانه های صنعتیایمنی در آشپزخانه های صنعتی ایمنی در آشپزخانه های صنعتی   لباس ایمنی (Protective Clothing) ((uniform): مدیریت بخش تغذیه باید لباس کار مناسب با رنگ روشن و از جنس نخ برای پرسنل این بخش در نظر گیرد و از نظر جنس بایستی به راحتی قابل شستشو باشد. لباس پرسنل بخش تغذیه که خارج از آشپزخانه […]

source https://acgih.ir/%d8%a7%db%8c%d9%85%d9%86%db%8c-%d8%af%d8%b1-%d8%a2%d8%b4%d9%be%d8%b2%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%b5%d9%86%d8%b9%d8%aa%db%8c/

نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

سرویس های وبلاگی ایمنی و بهداشت

کورکومین به عنوان مکمل درمان کووید-19: مروری بر مکانیسم ها

کلر و گندزدایی آب