بررسی شاخص کیفیت آب (WQI) و ارزیابی ریسک بهداشتی نیترات و فلوراید در آب و چای مصرفی

بررسی شاخص کیفیت آب (WQI) و ارزیابی ریسک بهداشتی نیترات و فلوراید در آب و چای مصرفیبررسی شاخص کیفیت آب (WQI) و ارزیابی ریسک بهداشتی نیترات و فلوراید در آب و چای مصرفی بررسی شاخص کیفیت آب (WQI) و ارزیابی ریسک بهداشتی نیترات و فلوراید در آب و چای مصرفی فرمت: WORD  تعداد صفحات: 14 چکیده: مطالعه حاضر با هدف بررسی کیفیت آبهای آشامیدنی و همچنین ارزیابی ریسک غیر سرطان زای […]

source https://acgih.ir/%d8%a8%d8%b1%d8%b1%d8%b3%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%ae%d8%b5-%da%a9%db%8c%d9%81%db%8c%d8%aa-%d8%a2%d8%a8-wqi-%d9%88-%d8%a7%d8%b1%d8%b2%db%8c%d8%a7%d8%a8%db%8c-%d8%b1%db%8c%d8%b3%da%a9-%d8%a8%d9%87%d8%af/

نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

سرویس های وبلاگی ایمنی و بهداشت

کورکومین به عنوان مکمل درمان کووید-19: مروری بر مکانیسم ها

کلر و گندزدایی آب