مبانی تغذیه (ضروریات درشت مغذی ها)
مبانی تغذیه (ضروریات درشت مغذی ها) مبانی تغذیه (ضروریات درشت مغذی ها) فرمت: PDF تعداد صفحات: 74 فصل اول : تعاریف و مفاهیم علم تغذیه Nutrition 1.1. تعریف: علمی است که راجع به غذا، مواد مغذی و غیر مغذی، اثرات متقابل آنها بر یکدیگر، نحوه تعادل آنها در سلامتی و بیماری و نیز راجع به […]
نوشته مبانی تغذیه (ضروریات درشت مغذی ها) اولین بار در سایت متخصصین بهداشت و درمان. پدیدار شد.
http://dlvr.it/S0qcj0
http://dlvr.it/S0qcj0
نظرات
ارسال یک نظر