مبانی تغذیه (ضروریات درشت مغذی ها)

مبانی تغذیه (ضروریات درشت مغذی ها) مبانی تغذیه (ضروریات درشت مغذی ها) فرمت: PDF   تعداد صفحات: 74 فصل اول : تعاریف و مفاهیم علم تغذیه Nutrition  1.1. تعریف: علمی است که راجع به غذا، مواد مغذی و غیر مغذی، اثرات متقابل آنها بر یکدیگر، نحوه تعادل آنها در سلامتی و بیماری و نیز راجع به […] نوشته مبانی تغذیه (ضروریات درشت مغذی ها) اولین بار در سایت متخصصین بهداشت و درمان. پدیدار شد.
http://dlvr.it/S0qcj0

نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

سرویس های وبلاگی ایمنی و بهداشت

مسمومیت بالینی ارگانوفسفره و کاربامات ها

مروری بر چالش های بهداشتی در مقابله با بحران اپیدمی ویروس کرونا (COVID-19)