ارگونومی در پیشه مهمانداری

ارگونومی در پیشه مهمانداریارگونومی در پیشه مهمانداری ارگونومی در پیشه مهمانداری راهبردهای ارگونومیکی جهت جلوگیری از آسیب به مهمانداران سرو غذا تهیه و تنظیم: هانیه یوسفی، دانشجوی کارشناسی ارشد ارگونومی دانشگاه علوم پزشکی همدان نکات جلوگیری از کار تکراری: از ماهیچه های یکسانی بارها و بارها در حرکات تکراری استفاده می شود. حرکات تکراری قدرتی، خصوصاً در وضعیت […]

این نوشته اولین بار در سایت تخصصی دانشجویان بهداشت حرفه ای. پدیدار شد.



source https://acgih.ir/%d8%a7%d8%b1%da%af%d9%88%d9%86%d9%88%d9%85%db%8c-%d8%af%d8%b1-%d9%be%db%8c%d8%b4%d9%87-%d9%85%d9%87%d9%85%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c/

نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

سرویس های وبلاگی ایمنی و بهداشت

مسمومیت بالینی ارگانوفسفره و کاربامات ها

مروری بر چالش های بهداشتی در مقابله با بحران اپیدمی ویروس کرونا (COVID-19)