میکروب شناسی صنعتی مواد غذایی

میکروب شناسی صنعتی مواد غذایی میکروب شناسی صنعتی مواد غذایی فرمت: PDF   تعداد صفحات: 114 فهرست: باکتری های پاتوژن در مواد غذایی گروه انتروباکتریاسه گروه ویبریوناسه سایر باکتری های گرم منفی گروه باکتری های گرم مثبت باکتری های گرم مثبت اسپوردار  و … تاسیس میکروب شناسی صنعتی مواد غذایی از دوران لویی پاستور شروع شد […] نوشته میکروب شناسی صنعتی مواد غذایی اولین بار در سایت متخصصین بهداشت و درمان. پدیدار شد.
http://dlvr.it/RrC1RM

نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

سرویس های وبلاگی ایمنی و بهداشت

مسمومیت بالینی ارگانوفسفره و کاربامات ها

مروری بر چالش های بهداشتی در مقابله با بحران اپیدمی ویروس کرونا (COVID-19)