ایمنی کار در رستوران

ایمنی کار در رستورانایمنی کار در رستوران ایمنی کار در رستوران فرمت: PPT تعداد صفحات: 60   سالانه 7.7% از حوادث غیر کشنده محیط کار در رستوران ها رخ می دهد. حوادثی که ممکن است برای کارکنان رخ دهد و به آنها آسیب برساند: سرخوردن و سقوط گرفتگی عضلات و کمردردهای ناشی از کار بریدگی ها و جراحات […]

این نوشته اولین بار در سایت تخصصی دانشجویان بهداشت حرفه ای. پدیدار شد.



source https://acgih.ir/%d8%a7%db%8c%d9%85%d9%86%db%8c-%da%a9%d8%a7%d8%b1-%d8%af%d8%b1-%d8%b1%d8%b3%d8%aa%d9%88%d8%b1%d8%a7%d9%86/

نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

سرویس های وبلاگی ایمنی و بهداشت

مسمومیت بالینی ارگانوفسفره و کاربامات ها

مروری بر چالش های بهداشتی در مقابله با بحران اپیدمی ویروس کرونا (COVID-19)